Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gyümölcsös erdélyi hordós káposzta-saláta recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 50 dkg hordós káposzta
  • 3 db alma
  • 15 dkg szőlő
  • 3 evőkanál citromlé
  • 5 evőkanál olaj
  • só
  • bors
  • porcukor

Elkészítése

A káposztát kinyomkodjuk, és rövid szálakra vágjuk.

A meghámozott, laskára vágott almát, meg a leszemezett szőlőt belekeverjük, és leöntjük a citromlé meg az olaj keverékével, amit sóval, borssal meg cukorral ízesítettünk. Néhány órai érlelés után tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/salatak/gyumolcsos-erdelyi-hordos-kaposzta-salata/