Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krumplisaláták

Saláta receptek

Hagymás burgonyasaláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyákat mossuk meg, majd héjastól főzzük meg enyhén sós vízben. A hagymákat vágjuk vékonyabb szeletekre. Ha megfőttek a burgonyák, hámozzuk meg és vágjuk karikákra. Készítsük el a salátalevet: a vizet keverjük el az ecettel, a cukorral, sóval, köménnyel és ízlés szerint őrölt borssal. Egy nagy jénai aljára tegyünk egy adag burgonyát, majd szórjuk meg […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Audrey89
Beküldte: 2018.01.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyákat mossuk meg, majd héjastól főzzük meg enyhén sós vízben.

A hagymákat vágjuk vékonyabb szeletekre.

Ha megfőttek a burgonyák, hámozzuk meg és vágjuk karikákra.

Készítsük el a salátalevet: a vizet keverjük el az ecettel, a cukorral, sóval, köménnyel és ízlés szerint őrölt borssal.

Egy nagy jénai aljára tegyünk egy adag burgonyát, majd szórjuk meg egy adag hagymával. Enyhén sózzuk meg, majd addig folytassuk a rétegezést, amíg el nem fogynak a hozzávalók.

Ha ez megvan, öntsük nyakon az egészet a salátalével. A lényeg, hogy a salátalé teljesen ellepje a burgonyát és a hagymát.

Tegyük a hűtőbe legalább 2-3 óraára (én általában egy éjszakát szoktam hagyni), hogy az ízek összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek
Audrey89
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is