Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Hamis majonézes zöldborsó recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg zöldborsó (lehet fagyasztott is)
  • 1 csomó újhagyma
  • 2 pohár tejföl
  • 2 tojássárgája
  • 1 ek citromlé
  • 1 tk mustár
  • 1 tk méz
  • 0,5 dl száraz fehér bor
  • őrölt fehér bors
  • só


Elkészítése:

A zöldborsót enyhén sós ízben megfőzöm, majd lecsepegtetem, és kihűtöm.

A tejfölt elkeverem a tojássárgával, a citromlével, a mustárral, a mézzel, a borral, a borssal és sóval.

Az újhagymát zöldjével együtt borsónyi nagyságúra vágom, és a zöldborsóval együtt a szószba forgatom.

Fogyasztásig hűtőben tartom.

https://receptneked.wps.hu/salatak/hamis-majonezes-zoldborso/