Elkészítése
A hozzávalókat apró lyukú reszelőn reszeljük le, a tejföllel és a majonézzel összekeverjük, lehűtjük és fogyasztható. Aki már kóstolt ráksalátát megérti miért ez a neve, nagyon finom.
A hozzávalókat apró lyukú reszelőn reszeljük le, a tejföllel és a majonézzel összekeverjük, lehűtjük és fogyasztható. Aki már kóstolt ráksalátát megérti miért ez a neve, nagyon finom.
A hozzávalókat apró lyukú reszelőn reszeljük le, a tejföllel és a majonézzel összekeverjük, lehűtjük és fogyasztható. Aki már kóstolt ráksalátát megérti miért ez a neve, nagyon finom.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A hozzávalókat apró lyukú reszelőn reszeljük le, a tejföllel és a majonézzel összekeverjük, lehűtjük és fogyasztható. Aki már kóstolt ráksalátát megérti miért ez a neve, nagyon finom.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.