Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg sült hús 1 alma 1 burgonya 3 csemege uborka 2 dl majonéz 3 dl tejföl 1 tk mustár 0,5 citrom leve worchester szósz őrölt fehérbors Elkészítése: A krumplit héjában megfőzzük. Az uborkát és almát felkockázzuk, a húst kicsi, vékony szeletekre vágjuk. Ha a krumpli megfőtt, megpucoljuk, és azt is kockára vágjuk. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
LigetiK
Beküldte: 2015.04.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg sült hús
  • 1 alma
  • 1 burgonya
  • 3 csemege uborka
  • 2 dl majonéz
  • 3 dl tejföl
  • 1 tk mustár
  • 0,5 citrom leve
  • worchester szósz
  • őrölt fehérbors


Elkészítése:

A krumplit héjában megfőzzük. Az uborkát és almát felkockázzuk, a húst kicsi, vékony szeletekre vágjuk. Ha a krumpli megfőtt, megpucoljuk, és azt is kockára vágjuk.

A majonézt elkeverjük a tejföllel, mustárral, citromlével, fehér borssal és worchester szósszal.

Ha a krumpli kihűlt, az összes többi felaprított hozzávalóval együtt elkeverjük a szósszal, és fogyasztásig hűtőben tartom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is