Elkészítése
A jégcsapretket (nem kell meghámozni) vékony szeletekre szeletelem, majd az almát és a paprikát is.
Egy tálba helyezem és megsózom. Az olajat, ecetet, mézet összekeverem, ráöntöm a sáltára és már ehető is.
A jégcsapretket (nem kell meghámozni) vékony szeletekre szeletelem, majd az almát és a paprikát is. Egy tálba helyezem és megsózom. Az olajat, ecetet, mézet összekeverem, ráöntöm a sáltára és már ehető is.
A jégcsapretket (nem kell meghámozni) vékony szeletekre szeletelem, majd az almát és a paprikát is. Egy tálba helyezem és megsózom. Az olajat, ecetet, mézet összekeverem, ráöntöm a sáltára és már ehető is.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A jégcsapretket (nem kell meghámozni) vékony szeletekre szeletelem, majd az almát és a paprikát is.
Egy tálba helyezem és megsózom. Az olajat, ecetet, mézet összekeverem, ráöntöm a sáltára és már ehető is.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.