Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Kapros-lilahagymás krumplisaláta recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 darab burgonya
  • 2 fej lilahagyma
  • 150 g tejföl
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 evőkanál olaj
  • 2 kávéskanál kapor
  • 1 kávéskanál fokhagyma granulátum
  • bors
  • só
  • ecet

Elkészítése

A lilahagymát apróra felszeleteljük, majd megsózzuk erőteljesen.

A burgonyát héjastól egészben, sós, enyhén ecetes vízben megfőzzük.

Ezután a meghámozott, felkarikázott krumplit rátesszük a sózott lilahagymára.

A tejfölből, mustárból, szárított kaporból, az olajból, sóból, őrölt borsból és a fokhagyma granulátumból öntetet készítünk. Az egészet jól összekeverjük egy tálban.

A burgonyás lilahagymát összekeverjük az öntettel. Hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/salatak/kapros-lilahagymas-krumplisalata-2/