Elkészítése
A karalábét vékony csíkokra vágjuk. Cukorral, citromlével és szójaszósszal ízesítjük, majd néhány órára behűtjük. Tálalás előtt olajjal meglocsoljuk, és apróra vágott retekkel megszórjuk. Pofon egyszerű, mégis nagyon finom!
A karalábét vékony csíkokra vágjuk. Cukorral, citromlével és szójaszósszal ízesítjük, majd néhány órára behűtjük. Tálalás előtt olajjal meglocsoljuk, és apróra vágott retekkel megszórjuk. Pofon egyszerű, mégis nagyon finom!
A karalábét vékony csíkokra vágjuk. Cukorral, citromlével és szójaszósszal ízesítjük, majd néhány órára behűtjük. Tálalás előtt olajjal meglocsoljuk, és apróra vágott retekkel megszórjuk. Pofon egyszerű, mégis nagyon finom!
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A karalábét vékony csíkokra vágjuk. Cukorral, citromlével és szójaszósszal ízesítjük, majd néhány órára behűtjük. Tálalás előtt olajjal meglocsoljuk, és apróra vágott retekkel megszórjuk. Pofon egyszerű, mégis nagyon finom!
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.