Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát héjában megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ha már kihűlt, megpucoljuk és vékony karikákra vágjuk. Közben a tojásokat keményre főzzük, majd miután kihűltek, tojásszelővel szintén felkarikázzuk. Az uborkákat is vékony szeletekre vágjuk. Az almát megpucoljuk és apró kockákra daraboljuk. A tartármártás elkészítéséhez a hozzávalókat alaposan összekeverjük, hogy sima öntetet kapjunk. Egy nagyobb tálban elkezdjük rétegezni […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.01.

Hozzávalók

Tartármártáshoz

Elkészítése

A burgonyát héjában megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ha már kihűlt, megpucoljuk és vékony karikákra vágjuk. Közben a tojásokat keményre főzzük, majd miután kihűltek, tojásszelővel szintén felkarikázzuk. Az uborkákat is vékony szeletekre vágjuk. Az almát megpucoljuk és apró kockákra daraboljuk.

A tartármártás elkészítéséhez a hozzávalókat alaposan összekeverjük, hogy sima öntetet kapjunk.

Egy nagyobb tálban elkezdjük rétegezni a hozzávalókat: alulra kerül egy réteg burgonya, erre jön az uborka, majd az apróra vágott alma, végül a tojáskarikák. Ezt a rétegezést addig folytatjuk, amíg az összes hozzávalót el nem használjuk.

Az elkészült rétegekre ráöntjük a tartármártást. Az ízek jobb összeérése érdekében hűtőbe tesszük pár órára. Ha szeretnénk, a mártást két részletben is hozzáadhatjuk: a felét akkor, amikor az alapanyagok felét rétegeztük le, majd a maradékot a legvégén.

Ez a saláta kiváló köret sült húsok, halak és rántott ételek mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is