Elkészítése
A gombát vastag karikákra vagy cikkekre vágjuk, és enyhén ecetes vízben a karikákra vágott hagymával együtt megfőzzük. A levéből kiszedjük, a fűszerekkel meghintjük, kevés ecetes lével és bőven olajjal megöntözzük. Jól lehűtve kínáljuk.
A gombát vastag karikákra vagy cikkekre vágjuk, és enyhén ecetes vízben a karikákra vágott hagymával együtt megfőzzük. A levéből kiszedjük, a fűszerekkel meghintjük, kevés ecetes lével és bőven olajjal megöntözzük. Jól lehűtve kínáljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A gombát vastag karikákra vagy cikkekre vágjuk, és enyhén ecetes vízben a karikákra vágott hagymával együtt megfőzzük. A levéből kiszedjük, a fűszerekkel meghintjük, kevés ecetes lével és bőven olajjal megöntözzük. Jól lehűtve kínáljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.