Elkészítése
A burgonyákat sós vízben megfőzzük és kihűtjük. Miután kihűlt meghámozzuk és ízlés szerint kockára vagy karikára vágjuk.
A tojásokat szintén megfőzzük, majd azokat is kihűtjük, pucoljuk és feldaraboljuk.
A lilahagymákat felkockázzuk, az újhagymát pedig karikázzuk.
Az öntethez egy tálba tesszük a hozzávalókat és (kézi keverővel vagy turmixxal) jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a burgonyához.
Beletesszük a tojást és a hagymákat és óvatosan, nehogy a főtt burgonya összetörjön, így együtt mindent összekeverünk, átforgatjuk.
A tetejét főtt tojással és némi zölddel díszíthetjük, majd hűtőszekrénybe téve hagyjuk míg teljesen ki nem hűl, hogy az ízek jól összeérjenek.
Jó étvágyat kívánok!










