Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krumplisaláták

Saláta receptek

Majonézes, virslis krumplisaláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,5 kg saláta burgonya 10 szál füstli virsli (vigyázat a sajtos nem lm!) 1 flakon majonéz 4 ek lm joghurt (nekem most nagy kedvencem a Lidl saját márkás lm joghurtja, finom krémes) 1 tk dijoni mustár 2 fej lilahagyma ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors Elkészítése: A krumplit alaposan megmosom és héjával […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.01.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 kg saláta burgonya
  • 10 szál füstli virsli (vigyázat a sajtos nem lm!)
  • 1 flakon majonéz
  • 4 ek lm joghurt (nekem most nagy kedvencem a Lidl saját márkás lm joghurtja, finom krémes)
  • 1 tk dijoni mustár
  • 2 fej lilahagyma
  • ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors


Elkészítése:

A krumplit alaposan megmosom és héjával együtt egy fazék sós vízben oda teszem főni, ha puhára főtt, leveszem a tűzhelyről, hideg vízzel lehűtöm, megpucolom, kb fél centi vastag karikára vágom majd megsózom.

Egy tálban össze keverem a majonézt, a joghurtot, a mustárt, ízlés szerint sózom, borsozom, hozzáadom a karikára vágott lilahagymát és a kiűtött burgonyát.

A virslit fél centis karikára vágom és egy grillserpenyőben szép pirosra pirítom, majd ha kihűlt ezt is a majonézes, hagymás burgonyához adom. Alaposan összekeverem és legalább fél napra a hűtőszekrénybe teszem.

Aprított petrezselyemzölddel megszórva tálalom!

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is