Elkészítése
A lecsöpögtetett borsóhoz hozzáadom a majonézt, a sót a citromot és a cukrot. Tálalásig jól lehűtjük, majd petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.
A lecsöpögtetett borsóhoz hozzáadom a majonézt, a sót a citromot és a cukrot. Tálalásig jól lehűtjük, majd petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A lecsöpögtetett borsóhoz hozzáadom a majonézt, a sót a citromot és a cukrot. Tálalásig jól lehűtjük, majd petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.