Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Majonézes zöldborsósaláta recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 60 dkg zöldborsó
  • 2 dl majonéz ( lehet házi készítésű is)
  • 0,5 dl főzőtejszín
  • 0,5 citrom leve
  • 3 dkg porcukor
  • só
  • petrezselyemzöld

Elkészítése

A zöldborsót bőséges vízben cukorral, sóval puhára főzzük, majd a levében lehűtjük.Ha kihűlt, leszűrjük és jól lecsorgatjuk. Majd összekeverjük a majonézzel és a tejszínnel. Sóval, cukorral, citromlével és törött borssal utánaízesítjük. Petrezselyemmel meghintve tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/salatak/majonezes-zoldborsosalata/