Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Mascarponés lazacsaláta recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg mascarpone
  • 15 dkg skót füstölt lazacfilé
  • 1 csokor metélőhagyma
  • csipet őrölt bors
  • 1 evőkanál olíva olaj
  • egy bagett a tálaláshoz


Elkészítése:

A lazacot bekenjük olíva olajjal, betoljuk a 170 fokra előmelegített sütőbe kb 10 percre.

Amíg a hal sül elkészítjük a krémet. A metélő hagymát felaprítjuk és belekeverjük a mascarponéba.

A haltat, ha megsült villával apró darabokra szedjük, hűlni hagyjuk, végezetül belefogatjuk a metélő hagymás mascarponéba.
Pirított bagettel kínáljuk.
[box style=”info”]Sót nem tettem bele, mert a füstölt lazac elég sós.[/box]

https://receptneked.wps.hu/salatak/mascarpones-lazacsalata/