Hozzávalók:
- 1 fodros saláta
- 1 paradicsom
- 10 db chilivel töltött olajbogyó
- 10 db fekete olajbogyó
- só
- őrölt fekete bors
- tárkonyos ecet
- extra szűz olívaolaj
- lágy sajt
- 1 pár virsli
- chili szósz
- 2 szelet toast kenyér
- fokhagyma
Elkészítése:
A salátát szétszedjük, rárakjuk a cikkekre vágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az ecettel és olívaolajjal, tépkedünk rá sajtot, s rászórjuk az olajbogyókat.
A virsliket megszurkáljuk, a mikróban megfőzzük.
A toastot megpirítjuk, bedörzsöljük fokhagymával, a tányérra tesszük, a virslit is középre, locsolunk rá chiliszószt.
[box style=”info”]A hűtőben volt egy szép fodros saláta, paradicsom, sajtok, olajbogyók. Kézenfekvő volt, hogy ebből egy gyors saláta lesz.[/box]