Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Medvehagymás pesto: A fenyőmagot száraz serpenyőben megpirítjuk, majd az összes többi hozzávalóval késes aprítóban alaposan összedolgozzuk. Jól záródó edényben, hűtőszekrényben pár napig eltartható. Medvehagymás vaj: A puha vajat kihabosítjuk a nagyon apróra összevágott medvehagymával, majd a sóval és borssal összekeverjük. Kis adagokra osztjuk a könnyebb felhasználásért.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
erzsikonyha
Beküldte: 2023.03.19.

A medvehagymás pestohoz

A medvehagymás vajhoz

Elkészítése

Medvehagymás pesto:

A fenyőmagot száraz serpenyőben megpirítjuk, majd az összes többi hozzávalóval késes aprítóban alaposan összedolgozzuk.

Jól záródó edényben, hűtőszekrényben pár napig eltartható.

Medvehagymás vaj:

A puha vajat kihabosítjuk a nagyon apróra összevágott medvehagymával, majd a sóval és borssal összekeverjük.

Kis adagokra osztjuk a könnyebb felhasználásért.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Reggeli
erzsikonyha
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is