Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Mozzarellás saláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kígyóuborka 1 közepes nagyságú lilahagyma 1 közepes nagyságú hagyma 2 paradicsom 1 csomag mini mozzarella 1/2 doboz fekete olíva bogyó 1 citrom leve 2 evőkanál olívaolaj 1 mokkáskanál őrölt bazsalikom 1 mokkáskanál őrölt kakukkfű só Elkészítése: Az uborkát, hagymákat, paradicsomot kis kockákra vágjuk( kb mint az olíva bogyó), mozzarella golyókat felezzük. Beletesszük egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Turmezei Rita
Beküldte: 2014.05.03.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kígyóuborka
  • 1 közepes nagyságú lilahagyma
  • 1 közepes nagyságú hagyma
  • 2 paradicsom
  • 1 csomag mini mozzarella
  • 1/2 doboz fekete olíva bogyó
  • 1 citrom leve
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 mokkáskanál őrölt bazsalikom
  • 1 mokkáskanál őrölt kakukkfű


Elkészítése:

Az uborkát, hagymákat, paradicsomot kis kockákra vágjuk( kb mint az olíva bogyó), mozzarella golyókat felezzük.

Beletesszük egy tálba, összeforgatjuk, majd ízesítjük sóval,citromlével, olíva olajjal, bazsalikommal és kakukkfűvel.
Jól összeforgatjuk az egészet és legalább fél napra hűtőbe tesszük.

[box style=”info”]Én ebbe cukrot, egyéb édesítőt nem teszek, mert az ízek így jönnek ki igazán.Természetesen ízlés dolga. Ha van friss bazsalikom, kakukkfű, apróra vágva azzal az igazi, intenzívebb az íze, mutatósabb is lesz.
Legjobban akkor érnek össze a különböző ízek, az összhatás akkor igazi, ha egy napra hűtőben “érleljük”.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Turmezei Rita
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is