Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Német burgonyasaláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A levest feltesszük főni, majd a csirkét, a sárgarépát és a zellert megfőzzük benne. A zöldségeket egy kicsit korábban kivesszük, hogy ne puhuljanak túl. Amikor minden kihűlt, a csirkét apró darabokra szedjük, a sárgarépát és a zellert is felkockázzuk. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, almát és csemegeuborkát. Az egészet meglocsoljuk ecettel, majd lefedve hűtőbe tesszük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.06.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A levest feltesszük főni, majd a csirkét, a sárgarépát és a zellert megfőzzük benne. A zöldségeket egy kicsit korábban kivesszük, hogy ne puhuljanak túl. Amikor minden kihűlt, a csirkét apró darabokra szedjük, a sárgarépát és a zellert is felkockázzuk. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, almát és csemegeuborkát. Az egészet meglocsoljuk ecettel, majd lefedve hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.

A burgonyát héjában megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ezután meghámozzuk, és kisebb darabokra vágjuk. A húsos-zöldséges keverékhez adjuk.

A tyúkhúslevest enyhén megsózzuk, majd langyosra melegítjük. Kevés levest öntünk a burgonyára, és óvatosan átforgatjuk, hogy kissé magába szívja a nedvességet, de ne ázzon el.

A majonézt kevés tejjel hígítjuk, majd a burgonyás keverékre öntjük. Alaposan összekeverjük, majd hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Fogyasztás előtt érdemes néhány órát pihentetni.

Ez a mennyiség nagyjából 7-8 adaghoz elegendő.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is