Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Német saláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zellert csíkokra vágjuk, majd citromos-sós vízben félpuhára főzzük. Közben a majonézt összekeverjük a tejföllel és az ananász levével. Az összes alapanyagot – a zellert, kukoricát, almát, tojást, sonkát, ananászt és póréhagymát – szintén csíkokra vágjuk. A salátát egy nagy tálban rétegezzük: először a zeller kerül az aljára, majd a kukorica, alma, tojás, sonka, ananász […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A zellert csíkokra vágjuk, majd citromos-sós vízben félpuhára főzzük. Közben a majonézt összekeverjük a tejföllel és az ananász levével. Az összes alapanyagot – a zellert, kukoricát, almát, tojást, sonkát, ananászt és póréhagymát – szintén csíkokra vágjuk.

A salátát egy nagy tálban rétegezzük: először a zeller kerül az aljára, majd a kukorica, alma, tojás, sonka, ananász és póréhagyma következik. Minden réteg után meglocsoljuk a majonézes tejföllel. A maradék tejfölt a saláta tetejére simítjuk, és reszelt sajttal szórjuk meg.

A salátát egy napra hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt összeforgatjuk, és már kínálhatjuk is.

Sztori:

Ez az étel egytálételként is remekül megállja a helyét, de sült húsok mellé is kiváló kiegészítő.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is