Elkészítése
A céklát nyersen meghámozzuk, a tökgyalun legyaluljuk, és ecettel, sóval, néhány napig állni hagyjuk. Ezután tesszük bele a reszelt tormát meg a cukrot, és üvegbe nyomkodjuk.
Tálalás előtt a kiszedett adagba egy kevés olajat keverünk.
A céklát nyersen meghámozzuk, a tökgyalun legyaluljuk, és ecettel, sóval, néhány napig állni hagyjuk. Ezután tesszük bele a reszelt tormát meg a cukrot, és üvegbe nyomkodjuk. Tálalás előtt a kiszedett adagba egy kevés olajat keverünk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A céklát nyersen meghámozzuk, a tökgyalun legyaluljuk, és ecettel, sóval, néhány napig állni hagyjuk. Ezután tesszük bele a reszelt tormát meg a cukrot, és üvegbe nyomkodjuk.
Tálalás előtt a kiszedett adagba egy kevés olajat keverünk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.