Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Orosz hússaláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A kis kockára vágott húst a héjában megfőtt apró kockára vágott burgonyával és a vékonyra szeletelt uborka felével egy tálba rakjuk. Majonézzel, sóval, ecettel összekeverjük, és salátástálon felhalmozzuk. A maradék uborkával és salátával díszítjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.05.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A kis kockára vágott húst a héjában megfőtt apró kockára vágott burgonyával és a vékonyra szeletelt uborka felével egy tálba rakjuk. Majonézzel, sóval, ecettel összekeverjük, és salátástálon felhalmozzuk. A maradék uborkával és salátával díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is