Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Padlizsánsaláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

2 dl. vizet forralunk beleöntjük az olajat, sót, a zúzott fokhagymát, a finomra vágott hagymát, és a hosszába félbevágott padlizsánt. 10 percig pároljuk, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A padlizsánt nagyobb kockákra vágjuk, és összekeverjük a kockákra vágott paprikával. A kihűlt főzőlébe beletesszük a petrezselyemzöldet,a tárkonyt,a borsot és a citromlevet, és az egészet a salátára öntjük. Legalább […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.24.

Hozzávalók

Elkészítése

2 dl. vizet forralunk beleöntjük az olajat, sót, a zúzott fokhagymát, a finomra vágott hagymát, és a hosszába félbevágott padlizsánt. 10 percig pároljuk, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A padlizsánt nagyobb kockákra vágjuk, és összekeverjük a kockákra vágott paprikával. A kihűlt főzőlébe beletesszük a petrezselyemzöldet,a tárkonyt,a borsot és a citromlevet, és az egészet a salátára öntjük. Legalább 1 órát hűtőbe érleljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is