Elkészítése
Hozzávalók:
- 6-8 szem paradicsom
- 1 nagy fej lila hagyma
- 1 cs kicsi mozzarella golyók
- 4 ek oliva olaj
- 2 ek balzsamecet
- só
Elkészítése:
A paradicsomokat negyedekre, a hagymát vékony szeletekre vágom.
Egy nagyobb tálba teszem a balzsamecetet és ízlés szerint sót keverek bele. Ezután cseppenként, fokozatosan, állandó keverés mellett adagolom hozzá az oliva olajat.
Ha egyneműre kevertem, beleteszem a paradicsomokat és a lila hagymát. Óvatosan összekeverem. Félbevágott mozzarella golyókkal díszítem. Érdemes néhány órát hűtőben tartani fogyasztás előtt, hogy összeérjenek az ízek.
[box style=”info”]Nagyon szeretem nyáron lehűtve sültek köretének adni.[/box]
