Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Párizsisaláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg párizsi 80 dkg paradicsom 1 kis ü szeletelt gomba 2-3 db lilahagyma 8-10 db friss bazsalikom levél só, őrölt bors 700 g natúr görög krémjoghurt Maradék sülthús Elkészítése: A gombát a levétől leszűrjük és lecsepegtetjük. A paradicsomot félcikkekre, a hagymát negyedelve, majd vékony szeletekre, a párizsit csíkokra, a bazsalikomot apróra és ha […]

Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
5 adag
pontycomb
Beküldte: 2016.06.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg párizsi
  • 80 dkg paradicsom
  • 1 kis ü szeletelt gomba
  • 2-3 db lilahagyma
  • 8-10 db friss bazsalikom levél
  • só, őrölt bors
  • 700 g natúr görög krémjoghurt
  • Maradék sülthús


Elkészítése:

A gombát a levétől leszűrjük és lecsepegtetjük.

A paradicsomot félcikkekre, a hagymát negyedelve, majd vékony szeletekre, a párizsit csíkokra, a bazsalikomot apróra és ha van 1-2 szelet maradék sült hús/sült csirkemell, azokat apró kockára vágjuk és a leszűrt gombával együtt egy tálba téve ráöntjük a joghurtot.

Sózzuk, borsozzuk és alaposan összekeverjük.

Lezárjuk és a hűtőbe téve legalább 1 órát hagyjuk, hogy miközben lehűl, az ízek összeérjenek.

Nyáron, melegben igen könnyű és hűsítő vacsorasaláta.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is