Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Patisszonsaláta recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg patisszon
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 evőkanál olaj
  • só
  • 3 szem bors
  • 2 babérlevél
  • ecet

Elkészítése

A patisszont meghámozzuk, nagyon vékonyra felszeleteljük, és tálba rakjuk. Ecetes-sós-cukros páclevet készítünk, és babérlevéllel, borssal ízesítjük. Beletöltjük az olajat, és felforralva öntjük a patisszonra.

A tálat lefedjük, úgy hagyjuk kihűlni, és másnap leszűrve, pecsenyéhez köretnek adjuk a patisszonsalátát.

https://receptneked.wps.hu/salatak/patisszonsalata/