Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Perzsa joghurtos uborkasaláta dióval, mazsolával recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kígyóuborka
  • 2 dl natúr joghurt
  • 2 dl tejföl
  • 1 kis marék dió
  • 1 ek mazsola
  • kis csokor snidling
  • kevés friss kaporlevél
  • 1 ek extra szűz olívaolaj
  • só
  • kevés őrölt fehér bors


Elkészítése:

Az uborkákat kisebb darabokra vágjuk. Enyhén megsózzuk, majd elkeverjük a joghurttal, a tejföllel, a mazsolával, az apróra vágott snidlinggel és az aprított kaporlevéllel.

Megszórjuk durvára vágott dióval, végül megcsorgatjuk kevés olíva olajjal.

[box style=”info”]Komplett menü része volt a saláta is. Perzsa padlizsános marharagu mellé készült.[/box]

https://receptneked.wps.hu/salatak/perzsa-joghurtos-uborkasalata-dioval-mazsolaval/