Elkészítése
A hagyma külső hártyáját lehúzzuk, és zöldjéből öt centit hagyunk csak rajta. Ezután milliméternyi vastag szeletekre vágjuk, megöntözzük citrommal vagy borecettel, háromszor annyi olajjal, és megsózva legalább egy óráig állni hagyjuk.
A hagyma külső hártyáját lehúzzuk, és zöldjéből öt centit hagyunk csak rajta. Ezután milliméternyi vastag szeletekre vágjuk, megöntözzük citrommal vagy borecettel, háromszor annyi olajjal, és megsózva legalább egy óráig állni hagyjuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A hagyma külső hártyáját lehúzzuk, és zöldjéből öt centit hagyunk csak rajta. Ezután milliméternyi vastag szeletekre vágjuk, megöntözzük citrommal vagy borecettel, háromszor annyi olajjal, és megsózva legalább egy óráig állni hagyjuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.