Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg uborka 1 kg paradicsom 1/2 kg paprika 20 dkg juhsajt, vagy ugyanennyi mozzarella, esetleg más reszelt sajt 2 kanál borecet 1 dl napraforgó olaj Elkészítése: A paradicsomból, és uborkából ugyanakkora menyiséget használok. Egy kiló uborkát, egy kiló paradicsomot. Fél kiló paprikát, valamint néhány fej lilahagymát vágok még fel kockákra. Az összekevert salátát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
15 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Gasztropajti
Beküldte: 2015.01.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg uborka
  • 1 kg paradicsom
  • 1/2 kg paprika
  • 20 dkg juhsajt, vagy ugyanennyi mozzarella, esetleg más reszelt sajt
  • 2 kanál borecet
  • 1 dl napraforgó olaj


Elkészítése:

A paradicsomból, és uborkából ugyanakkora menyiséget használok. Egy kiló uborkát, egy kiló paradicsomot. Fél kiló paprikát, valamint néhány fej lilahagymát vágok még fel kockákra.

Az összekevert salátát óvatosan öntözöm meg alma, vagy borecettel, kevés olíva olajjal. Juhsajtot reszelek rá, de van, aki nem szereti, így annak tépkedett mozzarellával tálalom.

[box style=”info”]A salátát nagyobb társaság számára készítettem, azért a látszólag nagy mennyiségek. Az eredeti Bolgár sopszka saláta nemzeti eledel hazájában, amit sült húsok mellé fogyasztanak, de magában is hűsítőként egy pohár masztika, vagy rakija társaságában.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Nyár Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gasztropajti
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is