Elkészítése
A paprikát sütőben vagy vaslapon sötétbarnára sütjük. A külső barna hártyáját lehúzzuk, és a paprikát tálra tesszük. Azon melegen megsózzuk, kevés ecettel meg bőven olajjal megöntözzük, és néhány órára jégbe hűtjük.
A paprikát sütőben vagy vaslapon sötétbarnára sütjük. A külső barna hártyáját lehúzzuk, és a paprikát tálra tesszük. Azon melegen megsózzuk, kevés ecettel meg bőven olajjal megöntözzük, és néhány órára jégbe hűtjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A paprikát sütőben vagy vaslapon sötétbarnára sütjük. A külső barna hártyáját lehúzzuk, és a paprikát tálra tesszük. Azon melegen megsózzuk, kevés ecettel meg bőven olajjal megöntözzük, és néhány órára jégbe hűtjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.