Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Svéd gombasaláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megmosott, tisztított, felaprított gombákat olajban világosra pirított hagymán addig pároljuk, míg a leve elpárolog. Megsózzuk, borsozzuk, kis darab babérlevelet tehetünk rá. Felengedjük fehérborral, paradicsompürét adunk hozzá és addig pároljuk amíg a kívánt sűrűséget el nem éri. Hidegen tálaljuk petrezselyemzölddel meghintve.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.07.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A megmosott, tisztított, felaprított gombákat olajban világosra pirított hagymán addig pároljuk, míg a leve elpárolog.

Megsózzuk, borsozzuk, kis darab babérlevelet tehetünk rá.

Felengedjük fehérborral, paradicsompürét adunk hozzá és addig pároljuk amíg a kívánt sűrűséget el nem éri.

Hidegen tálaljuk petrezselyemzölddel meghintve.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is