Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A mézet a fehérborecetet és az olajjal összekeverjük. A zöldségeket és az almát megmossuk, felkockázzuk. A diót szárazon megpirítjuk, darabosra törjük (pl egy zacskóba tesszük és nyújtófával párat sodrunk rajta, de a mozsár is hasznos lehet, vagy akár a késes aprító is, de semmiképp sem kell teljesen megdarálni). Egy tálba rakosgatjuk a darabolt zöldségeket és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
scarlett69
Beküldte: 2020.12.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A mézet a fehérborecetet és az olajjal összekeverjük. A zöldségeket és az almát megmossuk, felkockázzuk. A diót szárazon megpirítjuk, darabosra törjük (pl egy zacskóba tesszük és nyújtófával párat sodrunk rajta, de a mozsár is hasznos lehet, vagy akár a késes aprító is, de semmiképp sem kell teljesen megdarálni).

Egy tálba rakosgatjuk a darabolt zöldségeket és az almát is, megsózzuk, ráöntjük az öntetet és alaposan összekeverjük és a tetejére rászórjuk a diót. Akár díszíthetjük is, én erre piros retket és a szárzeller zöldjét használtam.

Egy órára hűtőszekrénybe tesszük, majd grillezett húsok mellé kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
scarlett69
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is