Elkészítése
Hozzávalók:
- 2 paradicsom
- 2 sárgarépa
- 2 doboz natúr joghurt
- fél uborka
- 2 levél jégsaláta
- 2 marék rukkola
- 1 doboz mozzarella
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- citromlé
- olívaolaj
Elkészítése:
Fogunk egy tálat, amiben a salátánk lesz. A kis mozzarella golyókat 4 darabra vágjuk. A paradicsomot és az uborkát kisebb kockára vágjuk. Két kisebb marék rukkolát megmosunk és a salátához adjuk. A jégsalátáról letépünk két nagyobb levelet, megmossuk és felkockázzuk. A két sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszelünk. Egy kis tálba beleöntjük a két doboz natúr joghurtot, teszünk bele kis sót és borsot majd kb fél citrom levét és 3-5 evőkanál olívaolajat és végül belenyomunk egy gerezd fokhagymát. Ráöntjük a salátára és jól összekeverjük/összerázzuk és már fogyasztható is.

