Elkészítése
A kígyóuborkát vékonyan felszeleteljük. Hozzáadjuk a tejfölt, az apróra vágott fokhagymát és a sót is, majd alaposan összekeverjük.
Pár órára hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
A kígyóuborkát vékonyan felszeleteljük. Hozzáadjuk a tejfölt, az apróra vágott fokhagymát és a sót is, majd alaposan összekeverjük. Pár órára hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
A kígyóuborkát vékonyan felszeleteljük. Hozzáadjuk a tejfölt, az apróra vágott fokhagymát és a sót is, majd alaposan összekeverjük. Pár órára hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A kígyóuborkát vékonyan felszeleteljük. Hozzáadjuk a tejfölt, az apróra vágott fokhagymát és a sót is, majd alaposan összekeverjük.
Pár órára hűtőbe tesszük, majd tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.