Elkészítése
Az uborkát megpucoljuk, majd leszeljük.
A fokhagymát lereszeljük, vagy áttörjük fokhagymanyomón.
Az egészet összekeverjük, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Ideális a nyári melegekre!
Az uborkát megpucoljuk, majd leszeljük. A fokhagymát lereszeljük, vagy áttörjük fokhagymanyomón. Az egészet összekeverjük, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Ideális a nyári melegekre!
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Az uborkát megpucoljuk, majd leszeljük.
A fokhagymát lereszeljük, vagy áttörjük fokhagymanyomón.
Az egészet összekeverjük, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Ideális a nyári melegekre!
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.