Elkészítése
A megfőtt krumplit összekockázzuk. A tejszínhez hozzáadjuk az ecete, tormát, a felaprított petrezselymet, és jól elkeverjük. Sózzuk, esetleg kicsit cukrozzuk, és beleforgatjuk a krumplikat. Sült halhoz kivalló.
A megfőtt krumplit összekockázzuk. A tejszínhez hozzáadjuk az ecete, tormát, a felaprított petrezselymet, és jól elkeverjük. Sózzuk, esetleg kicsit cukrozzuk, és beleforgatjuk a krumplikat. Sült halhoz kivalló.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A megfőtt krumplit összekockázzuk. A tejszínhez hozzáadjuk az ecete, tormát, a felaprított petrezselymet, és jól elkeverjük. Sózzuk, esetleg kicsit cukrozzuk, és beleforgatjuk a krumplikat. Sült halhoz kivalló.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.