Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zellert meg a céklát meghámozzuk, és külön-külön, enyhén ecetes sós vízben puhára főzzük. Közben a majonézt összekeverjük, és a tejföllel hígítjuk. A leszűrt zellert meg céklát felszeleteljük, utána laskára vágjuk, és a mártással összekeverjük, amelyet egy kiskanál zellerfőző vízzel hígítottunk. (Olaszországban laskára vágott cikóriát is kevernek ebbe a salátába.) A tálra öntött saláta tetejét […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A zellert meg a céklát meghámozzuk, és külön-külön, enyhén ecetes sós vízben puhára főzzük. Közben a majonézt összekeverjük, és a tejföllel hígítjuk. A leszűrt zellert meg céklát felszeleteljük, utána laskára vágjuk, és a mártással összekeverjük, amelyet egy kiskanál zellerfőző vízzel hígítottunk. (Olaszországban laskára vágott cikóriát is kevernek ebbe a salátába.) A tálra öntött saláta tetejét durvára vágott dióval hintjük meg, és jó hidegen tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Ősz Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is