Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: ¼ kg tészta (tetszőleges) 2 db alma 1 db lilahagyma 2 db sárgarépa 1 dk kaliforniai paprika Tartármártás: 1 db tojás sárgája csipet só 1 dl olaj 1 db citrom leve 1 ek. mustár 2 ek porcukor 1 nagy pohár tejföl Elkészítése: A tésztát sós vízben kifőzzük. Lereszeljük az almát és a sárgarépát. A lilahagymát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2014.09.07.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • ¼ kg tészta (tetszőleges)
  • 2 db alma
  • 1 db lilahagyma
  • 2 db sárgarépa
  • 1 dk kaliforniai paprika

Tartármártás:

  • 1 db tojás sárgája
  • csipet só
  • 1 dl olaj
  • 1 db citrom leve
  • 1 ek. mustár
  • 2 ek porcukor
  • 1 nagy pohár tejföl


Elkészítése:

A tésztát sós vízben kifőzzük. Lereszeljük az almát és a sárgarépát. A lilahagymát vékony szeletekre vágjuk, a paprikát kis kockákra. A kifőtt tésztával összekeverjük.

Elkészítjük a tartármártást:

A tojás sárgáját megsózzuk, majd nagyon lassan adagoljuk hozzá az olajat (kézi habverővel). Ezután ízesítjük a citromlével, porcukorral és a mustárral. Alaposan összekeverjük, majd ehhez adjuk hozzá a tejfölt.

Mindezt ráöntjük a tésztára, összekeverjük, lehűtjük és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is