Elkészítése
Hozzávalók:
- 20 dkg spagetti
- 4 sajtos virsli
- 2 panírozott csirkemell
- 10 dkg túró
- só
- 1 ek olívaolaj
- 4 szárított paradicsom
- 10 bazsalikomlevél
- 10 dkg parmezán
Elkészítése:
A spagettit sós, étolajos, bő vízben restre főzzük. Ha megfőtt, olívaolajjal kikent jénaiba tesszük, rászórjuk a túrót.
Amíg a tészta fő, ropogósra sütjük egészben a sajtos virsliket, kisütjük a panírozott csirkemelleket. A virslit és a csirkemelleket valamint a szárított paradicsomot is felaprítjuk. Hozzáadjuk a túros spagettihez, megszórjuk a parmezánnal, majd óvatosan összekeverjük.
Bazsalikom friss leveleivel díszítjük.
[box style=”info”]Ha van maradék csirkemell és virsli, én abból is szoktam készíteni.[/box]


