Elkészítése
A zsenge parajt megmossuk, és laskára vágjuk. A mustárt az ecettel, az olajjal, három kiskanál vízzel és a fűszerekkel összekeverjük.
A parrajra öntjük, és a tetejét apróra vágott kemény tojással meghintjük.
A zsenge parajt megmossuk, és laskára vágjuk. A mustárt az ecettel, az olajjal, három kiskanál vízzel és a fűszerekkel összekeverjük. A parrajra öntjük, és a tetejét apróra vágott kemény tojással meghintjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A zsenge parajt megmossuk, és laskára vágjuk. A mustárt az ecettel, az olajjal, három kiskanál vízzel és a fűszerekkel összekeverjük.
A parrajra öntjük, és a tetejét apróra vágott kemény tojással meghintjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.