Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat fedő alatt, pár csipet sóval tedd fel főni. Forrástól számítva 10 percig főzzük. Ez idő alatt a tojások tökéletesen keményre főnek. Ekkor vedd le a tűzről, folyass a tojásokra hideg vizet és várd meg míg teljesen kihűlnek. A natúr joghurtot keverd össze a mustárral, a sóval, a szerecsendióval, a fehérborssal és a majonézzel. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Alexandra1234
Beküldte: 2019.12.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojásokat fedő alatt, pár csipet sóval tedd fel főni. Forrástól számítva 10 percig főzzük. Ez idő alatt a tojások tökéletesen keményre főnek.

Ekkor vedd le a tűzről, folyass a tojásokra hideg vizet és várd meg míg teljesen kihűlnek.

A natúr joghurtot keverd össze a mustárral, a sóval, a szerecsendióval, a fehérborssal és a majonézzel.

Ha kihűltek a tojások, tojásszeletelővel szeld fel őket. A tojások sárgáját vedd ki a felszeletelt tojásokból és egy villa segítségével törd össze. A tojások összetört sárgáját keverd hozzá a már kikevert mártáshoz. A mártásunk ettől szép sárga színt fog kapni.

Már nincs más teendőd, mint a mártásba beleszórni a felszeletelt tojások fehérjét. Jól keverd össze, majd rakd át egy zárható dobozba.

Egy éjszakára tedd hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Alexandra1234
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is