Elkészítése
Hozzávalók:
- 4-5 főtt cékla
- 2-3 ek ecetes torma
- só
- bors
- majonéz
Elkészítése:
A céklát lereszelem, vagy apró csíkokra vágom. Hozzákeverem a tormát, majonézt. Sózom, borsozom, és jól megkeverem.
Behűtve kínáljuk.
Hozzávalók: 4-5 főtt cékla 2-3 ek ecetes torma só bors majonéz Elkészítése: A céklát lereszelem, vagy apró csíkokra vágom. Hozzákeverem a tormát, majonézt. Sózom, borsozom, és jól megkeverem. Behűtve kínáljuk.
Hozzávalók: 4-5 főtt cékla 2-3 ek ecetes torma só bors majonéz Elkészítése: A céklát lereszelem, vagy apró csíkokra vágom. Hozzákeverem a tormát, majonézt. Sózom, borsozom, és jól megkeverem. Behűtve kínáljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Hozzávalók:
Elkészítése:
A céklát lereszelem, vagy apró csíkokra vágom. Hozzákeverem a tormát, majonézt. Sózom, borsozom, és jól megkeverem.
Behűtve kínáljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.