Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kígyóuborkát meghámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd besózzuk és jól összekeverjük. Amíg áll az uborka a sóval elkészítjük az öntetet. Ha friss a kaprunk, akkor megmossuk és apróra vágjuk. A totut összekeverjük a kaporral, borssal és az összezúzott fokhagymával. Az uborkát jól kinyomkodjuk és az öntethez keverjük. Sózni már nem szükséges, elég az, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
IldikoEsAnita
Beküldte: 2021.10.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A kígyóuborkát meghámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd besózzuk és jól összekeverjük.

Amíg áll az uborka a sóval elkészítjük az öntetet. Ha friss a kaprunk, akkor megmossuk és apróra vágjuk. A totut összekeverjük a kaporral, borssal és az összezúzott fokhagymával.

Az uborkát jól kinyomkodjuk és az öntethez keverjük. Sózni már nem szükséges, elég az, ami az uborkán maradt. Fogyaszthatjuk például sült húsokhoz vagy kenyérrel is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Görög Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
IldikoEsAnita
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is