Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 nagyobb kígyóuborka 1 nagy csipet só 2 dl sűrű, krémes tejföl 1 csipet só 1 borsónyi mustár 2 nagyobb gerezd fokhagyma 1 kis csokor friss kapor (esetleg 1 tk morzsolt) 1 kk olívaolaj Elkészítése: Az uborkát megtisztítjuk és vékony karikákra vágjuk. Sózzuk, majd hagyjuk egy fél órát állni. Amikor levet ereszt, kinyomkodjuk, meghintjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2014.05.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 nagyobb kígyóuborka
  • 1 nagy csipet só
  • 2 dl sűrű, krémes tejföl
  • 1 csipet só
  • 1 borsónyi mustár
  • 2 nagyobb gerezd fokhagyma
  • 1 kis csokor friss kapor (esetleg 1 tk morzsolt)
  • 1 kk olívaolaj


Elkészítése:

Az uborkát megtisztítjuk és vékony karikákra vágjuk. Sózzuk, majd hagyjuk egy fél órát állni.

Amikor levet ereszt, kinyomkodjuk, meghintjük borssal, belezúzzuk a megtisztított fokhagymát, hozzáadjuk a mustárt, a finomra vágott kaprot és az olíva olajat.

Jól összekeverjük, majd hűtőben hagyjuk állni egy pár órát.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is