Elkészítése
A vékonyra szelt hagymát jól besózzuk, és állni hagyjuk. Ha megpuhult, a vízzel,ecettel cukorral készült salátalével leöntjük. Borssal olajjal, finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük.[ad#Google Adsense Cikk]
A vékonyra szelt hagymát jól besózzuk, és állni hagyjuk. Ha megpuhult, a vízzel,ecettel cukorral készült salátalével leöntjük. Borssal olajjal, finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük.[ad#Google Adsense Cikk]
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A vékonyra szelt hagymát jól besózzuk, és állni hagyjuk. Ha megpuhult, a vízzel,ecettel cukorral készült salátalével leöntjük. Borssal olajjal, finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük.[ad#Google Adsense Cikk]
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.