Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 9 kihűlt, keményre főtt tojás 5 ek majonéz 2 tk dijoni mustár 2 ek tejföl 1 tk fehérborecet 2 darab szárzeller (kb 2 x 15cm) 1 kis lila hagyma 1 csokor petrezselyem ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors Elkészítése: Egy tálban összekeverjük a majonézt, a mustárt, a tejfölt, a borecetet, hozzáadjuk az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2015.04.27.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 9 kihűlt, keményre főtt tojás
  • 5 ek majonéz
  • 2 tk dijoni mustár
  • 2 ek tejföl
  • 1 tk fehérborecet
  • 2 darab szárzeller (kb 2 x 15cm)
  • 1 kis lila hagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • ízlés szerint só és
  • frissen őrölt fehér bors


Elkészítése:

Egy tálban összekeverjük a majonézt, a mustárt, a tejfölt, a borecetet, hozzáadjuk az apró kockára vágott szárzellert, az aprított lila hagymát és petrezselyemzöldet. Sózzuk, borsozzuk, alaposan elkeverjük, végül beletesszük a feldarabolt főtt tojást, és óvatosan összekeverjük.

Pirítóssal, salátalevéllel, friss zöldségekkel kínáljuk.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is