Elkészítése
A zellert meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük, és ecetes-sós-cukros páclében puhára főzzük.
Ebben a páclében hagyjuk kihűlni, és tálalás előtt egy kevés olajat keverünk a levébe.
A zellert meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük, és ecetes-sós-cukros páclében puhára főzzük. Ebben a páclében hagyjuk kihűlni, és tálalás előtt egy kevés olajat keverünk a levébe.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A zellert meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük, és ecetes-sós-cukros páclében puhára főzzük.
Ebben a páclében hagyjuk kihűlni, és tálalás előtt egy kevés olajat keverünk a levébe.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.