Elkészítése
Hozzávalók:
- 20 dkg csirkemell
- 1 paradicsom
- 1/4 kígyóuborka
- 5-6 bazsalikomlevél
- 1/2 lilahagyma
- 1 kanál almaecet
- 1 löttyintés olíva olaj
- csipetnyi só, és néhány tekerés frissen őrölt bors
Elkészítése:
A csirkemellet felcsíkoztam, majd kevés olíva olajon megpirítottam úgy, hogy az olajba beletettem pár gerezd fokhagymát. Ezeket később kivettem. A húst hagytam kihűlni, és addig elkészítettem a zöldségeket.
A csirkemell mellett, ebbe csíkozott uborka, paradicsom, (amiből a lágy rész ki lett vágva) csíkozott lilahagyma, valamint néhány bazsalikomlevél, almaecet, kevés só, és kevés bors került.
[box style=”info”]Gyors, kímélő vacsora lett a saláta, ami önmagában, vagy barna kenyérrel is kitűnő.[/box]

