Elkészítése
Hozzávalók:
- 1 nagyobb sült csirkecomb (rövid)
- 1 kisebb sárgarépa
- 1 nagy szál újhagyma
- 3-4 jégsaláta levél
- 1 fehér paprika fele
- 3 jó púpos ek tejföl
- 1 ek majonéz
- 1 kk mustár
- 1 nagy csipet só
- 1 csipet őrölt bors
Elkészítése:
A húst lefejtjük a csontról és apróra kockázzuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a répát sajtreszelőn lereszeljük, az újhagymát felkarikázzuk, a salátát apróra tépkedjük, a paprikát nagyobb darabokra vágjuk.
A tejfölt simára keverjük a majonézzel, mustárral, sóval, borssal és beleforgatjuk a csirkét, a zöldségeket.
Azonnal kínáljuk.
[box style=”info”]Tegnap egy kis sült csirkét készítettem ebédre. Mára is maradt belőle, így egy darab combból egy kis salátát készítettem. Csak úgy, csak magamnak. Mert szeretem :-)[/box]

