Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Séfek receptjei

Bárányragu medvehagymával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 közepes fej hagyma 1 gerezd fokhagyma 60 dkg báránylapocka 1 teáskanál só 1 kávéskanál mustár 1 teáskanál szárított tárkony 5 levél friss medvehagyma késhegynyi feketebors 1 db kápia paprika 1 db paradicsom 1 teáskanál fűszerpaprika 4 evőkanál olaj 1 dl húsleves Elkészítése: Az olajon az apróra vágott hagymát és fokhagymát megpirítjuk, majd fűszerezzük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2015.02.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 közepes fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 60 dkg báránylapocka
  • 1 teáskanál só
  • 1 kávéskanál mustár
  • 1 teáskanál szárított tárkony
  • 5 levél friss medvehagyma
  • késhegynyi feketebors
  • 1 db kápia paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 4 evőkanál olaj
  • 1 dl húsleves


Elkészítése:

Az olajon az apróra vágott hagymát és fokhagymát megpirítjuk, majd fűszerezzük paprikával, sóval, borssal, tárkonnyal, és felöntjük 1 dl húslével.

A lapockát apró kockára vágjuk, és a paprikás lébe tesszük, jól elkeverjük, beledobjuk a szintén apróra vágott paradicsomot és kápia paprikát.

A húst addig kevergetjük, amíg kissé elfő a leve, lepirítjuk, majd ezután még annyi folyadékot teszünk hozzá, hogy ellepje, és lassú tűzön főzzük lefedve.

Ha a hús megpuhult, az apróra vágott medvehagymát hozzákeverjük, 3-4 percig főzzük, majd tálaljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Húsvéti receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is